Home | We Inn It, We Own It

We Inn It, We Own It

De snelste manier om je facturen betaald te krijgen? Automatische incasso! Dan incasseer je gewoon direct je geld van de rekening van je debiteur. Klinkt zo makkelijk, maar er zitten natuurlijk wat haken en ogen aan. En dan hebben we nog het monster dat storno heet. Dat moet je soms even kunnen tackelen. Maar daar helpen wij je mee. We Own It, We Inn It.

Ons vak gaat zoveel verder dan alleen het nabellen van debiteuren. Het liefst willen we dat nabellen namelijk voorkomen. Dat jouw facturen zo snel mogelijk betaald worden en dat wij en jij er geen omkijken naar hebben. Dat is natuurlijk één van de redenen dat we onze software hebben ontwikkeld. En om de kans op betalen zo groot mogelijk te maken, hebben we daar een aantal handige functies en koppelingen aan toegevoegd. Zoals betalingen innen via automatische SEPA incasso.

Automatische incasso en iDeal service

Met Debitan kun je automatische incasso’s naadloos integreren in je debiteurenbeheer. Automatische incasso is perfect voor abonnementen en andere terugkerende facturatiemomenten. De debiteur heeft geen omkijken naar het betalen van zijn facturen, want dat wordt automatisch afgeschreven en jij hoeft niet op de vervaldatum van de factuur te letten. Tenminste: in de meeste gevallen. Niet zelden komt het voor dat debiteuren een betaling storneren. De afschrijving komt nét even op een verkeerd moment of hij is het niet eens met de gang van zaken. Als je dat niet in de gaten hebt, dan loopt die betalingstermijn alsnog op.

Incasso en zijn collega storno

Met Debitan kun je het beheer van automatische incasso’s eenvoudig uitbesteden aan ons. Wij houden je incasso’s dan nauwlettend in de gaten en zien dus ook wanneer debiteuren hun betaling storneren. In dat laatste geval zorgen we ook voor opvolging. We informeren naar de reden van de storno én zorgen ervoor dat de betaling zo snel mogelijk wordt overgemaakt. Daarvoor gebruiken we een iDeallinkje. Dan heb jij er alsnog geen omkijken naar. Tenzij de debiteur ergens niet tevreden over is, want dan briefen we dat aan je door en zoeken we samen naar een oplossing. Daar komt onze vriend relatiebeheer weer om de hoek kijken. Wij houden alles onder controle.

Wil jij ook gebruik maken van automatische incasso of meer grip krijgen op je debiteurenbeheer? Plan een kopje koffie met ons, dan vertellen we je er alles over!