Home | Together we make Holland great again, part 2.

Together we make Holland great again, part 2.

In tijden van crisis zie je het aantal soorten ondernemers teruglopen tot grofweg twee, misschien wel drie. Je hebt de ondernemers die instorten, geen kansen meer zien of hebben, blokkeren en in de problemen komen. Misschien gaan ze zelfs failliet. Je hebt ondernemers die mazzel hebben en de crisis goed doorkomen, omdat ze er met hun business geen last van hebben of er op een andere manier beter bij zitten. En dan heb je de ondernemers die de crisis met frisse tegenzin omarmen, maar vervolgens ook gaan ondernémen.

Stilstand is achteruitgang -> ga vóóruit!

Veel ondernemers zijn creatief. Dat moet ook wel, want af en toe is ondernemen net handvaardigheid voor grote mensen. Klussen voor mensen met twee linkse linkerhanden. Als ondernemer moet je kunnen kijken naar kansen. Je kunt wel bij de pakken neer gaan zitten als een virus de wereld plat legt, maar daarmee kom je zéker niet verder. Je moet proberen om te kijken naar de mogelijkheden. Dat is soms best moeilijk. Dat weten we als geen ander. Maar stilstand is achteruitgang. En daar houden we niet zo van. Dus: wat kan er wél? Hoe kunnen we dat doen? Wat heb ik nodig? Moet ik misschien gaan samenwerken? Samen ben je namelijk sterker. En daarvoor hoef je echt niet per se binnen anderhalve meter van elkaar te komen.

Wat kunnen wij voor jou doen?
Wij werken ook samen. De hele dag door. Met onze klanten. Zij doen hun ding en wij doen ons ding voor hen. Met één been in de zaak (virtueel hè, heel virusproof). We kijken mee met jou als onze klant. Hoe is de customer experience van jouw klant van aankoop tot after sales? Waar heb je extra ondersteuning nodig? Wat kunnen wij doen en wat doe je zelf? Zo kunnen wij jouw debiteurenbeheer en after sales overnemen, terwijl jij zorgt voor de sales zelf. Kijk jij waar jij goed in bent en waar jij heen kunt. We have your back. Samen komen we hier doorheen!