Home | Strategische businesspartner voor tevreden klanten

Strategische businesspartner voor tevreden klanten

Partners in crime, partners in business, levenspartners; we hebben allemaal een partner nodig in het leven. Omdat je samen nou eenmaal beter bent dan in je eentje. In veel gevallen. Bij Debitan weten we als geen ander dat het alleen maar slim is om de expertise van anderen te koppelen aan onze eigen producten en dienstverlening. Zo pakken we wat we zelf goed kunnen en maken het nog net even beter dankzij onze partners.

1+1=3 dus. En dat stapje meer gunnen we onze klanten en relaties ook. Daarom hebben we ons eigen Certified Partner Programma ontwikkeld. Hiermee kunnen financieel specialisten, zoals creditmanagers, hun eigen dienstverlening uitbreiden met debiteurenbeheer en klantenmanagement via Debitan. En dan profiteer je ook weer van partnerships die wij hebben met ándere specialisten. Zoals Graydon Creditsafe! En als we het hebben over ‘je’ dan kun je daar ook lezen ‘jouw klanten’. Want als partner van Debitan profiteren jouw klanten net zo hard mee!

Graydon Creditsafe

Met Graydon Creditsafe kun je vanaf dag één je klant checken op zijn kredietwaardigheid, maar ook andere essentiële bedrijfsinformatie. Zo weet je zeker dat wie je spreekt ook is wie hij zegt te zijn en wat voor vlees je in de kuip hebt met het bedrijf waarmee je in zee gaat. Ook kun je via de Graydon Creditsafe koppeling je klant blijven monitoren gedurende de relatie. Wanneer er iets wijzigt aan de kant van je klant, zoals een andere tekenbevoegde, negatieve kredietregistratie of andere belangrijke zaken, dan krijg je daar een melding van. Zo kun je de workflow voor debiteurenbeheer vanaf dag één afstemmen op de klant en zijn betaalgedrag.

Op dit moment werken wij volop aan de toepassing van Artificial Intelligence (AI). Dit gaat we ook toepassen in Debitan. Zo gaat het systeem, op basis van de resultaten van Graydon Creditsafe, klanten classificeren. Zo krijg je bronzen, zilveren en gouden klanten die ieder hun eigen workflow hebben qua factuuropvolging. Zo kun je een bronzen klant sneller en vaker benaderen om hem te herinneren aan je factuur dan een gouden klant, die je beter met een vriendelijk telefoontje omslachtig kan herinneren aan je factuur, omdat hij eigenlijk altijd netjes betaalt en vast een goede reden heeft waarom hij het nu nog niet heeft gedaan. Zo krijgt iedere klant de debiteurenaanpak die bij hem past en die werkt om jouw factuur sneller betaald te krijgen. Zo profiteren jij en je klanten van ons partnership met Graydon Creditsafe.

Debitan Certified Partner

Jij kunt op jouw beurt ook partner worden van Debitan. Zo richt jij je met jouw expertise tot jouw klanten, met onze expertise als hulpmiddel. Als Certified Partner van Debitan verbreed je je dienstverlening richting je klanten met ons complete systeem. Je gebruikt onze software om jouw klanten te helpen met een gestructureerd debiteurenproces. Zo kunnen zij zich volledig richten op hun bedrijf, terwijl jij voortdurend het overzicht houdt. Jij ondersteunt je klanten en bent hun eerste aanspreekpunt, terwijl wij altijd achter jou staan met onze software en services. Wij geven jou de tools en inzichten; jij doet gewoon waar je goed in bent voor jouw klanten. Samen gaan we een stapje harder voor jouw klanten! En gebruiken jij en je klant Debitan, dan krijg jij van ons provisie over de abonnementsgelden die je klant betaalt voor het gebruik van het systeem. Daar worden jullie dus allebei beter van!

Wil je meer weten over het partnerprogramma? Je kunt het hier downloaden. Maar even bellen naar 088-0085200 kan natuurlijk ook altijd!