Home | Services voor debiteurenbeheer

Services voor debiteurenbeheer

Debitan is in de eerste plaats software voor debiteurenbeheer. Servicegericht als we zijn, hebben we daar ook services voor debiteurenbeheer aan toegevoegd. Wij willen namelijk niets liever dan jou helpen bij het managen van je klanten en hun betalingen. Daarom helpen we je bij het inrichten van je workflows, ondersteunen we als je dat nodig hebt en nemen we met veel liefde en toewijding je hele debiteurenbeheer van je over. We denken met jou en je klanten mee en waarborgen warm contact en een goed gevoel.
Debiteurenbeheer voor de zorg
maatwerk debiteurenbeheer

Ondersteunende services voor debiteurenbeheer

Starten met een nieuw systeem is altijd spannend. Hoe werkt de software? Hoe richten we het in? Waar moet ik rekening mee houden? Onze ondersteunende services voor debiteurenbeheer helpen je daarbij. Voor nieuwe klanten richten we het systeem eerst in. Alle belangrijke gegevens staan er in en ook de gewenste koppelingen en modules zijn ingericht.

De flow van de workflow

We geven je een rondleiding en daarna kijken we samen naar de workflows. Je kunt een aparte workflow per klant inrichten of voor iedereen dezelfde regels aanhouden. Vervolgens kun je het beheer van je debiteuren zelf doen en bij problemen contact zoeken via onze helpdesk. Loop je vast in het contact met je klant, dan kun je ons altijd om hulp vragen. En ook als het tijd is om een vordering uit handen te geven, aan een incassobureau bijvoorbeeld, dan staan we je bij. Meedenken is onze tweede natuur.

Debiteurenbeheer voor de zorg

Je debiteurenbeheer uitbesteden

Een andere mogelijkheid is om je debiteurenbeheer uit te besteden aan onze specialisten. Onze eigen debiteurenbeheerders bellen de hele dag met klanten van onze klanten en weten dus als geen ander hoe ze om moeten gaan met klanten die niet willen of kunnen betalen. Zij slaan een brug tussen jou en hen om samen tot een oplossing te komen. Het is ook mogelijk om op een later moment het debiteurenbeheer uit te besteden. Wanneer je het eerst prima zelf af kunt, maar het door de drukte toch achter dreigt te raken, kun je dit eenvoudig met ons regelen. Je klant merkt er niets van, maar jouw cashflow vaart er wel bij! Zo helpen onze services voor debiteurenbeheer jou en je klanten vooruit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat je gegevens achter in het formulier hier onder en wij nemen contact met je op!

Laat ons je terugbellen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.