Home | Service op nummer 1!

Service op nummer 1!

service op nummer 1

Debitan is groot en wordt steeds groter. In een rap tempo breidt ons klantenbestand uit. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Wel willen we onze dienstverlening ondertussen op hetzelfde niveau houden (zo niet, beter). Om onze service op nummer 1 te houden en er te allen tijde voor je te zijn, hebben we hier een aantal stappen in genomen.

Helpdesk

We ontvangen veel vragen, wensen en incidentmeldingen. Daarmee zorgen we dat Debitan steeds beter wordt. De vragen kwamen echter veelal direct bij onze collega’s binnen en die hadden niet altijd de tijd om deze meteen op te pakken. Hierdoor werden sommige vragen pas laat of in het ergste geval niet (bijvoorbeeld i.v.m. ziekte of vakantie) beantwoord. Om dit te voorkomen en om beter inzicht te krijgen in alle vragen en wensen, verzoeken wij je deze voortaan naar het e-mailadres helpdesk@debitan.nl te sturen. Alvast bedankt voor de medewerking!

Nieuwe helpdesk medewerker

Bij een helpdesk hoort natuurlijk ook een helpdesk medewerker. En die hebben we! Suzanne is vandaag bij ons begonnen en zal deze rol (samen met de huidige collega’s) op zich nemen. Zij zal zich volledig storten op alle vragen die via de helpdesk binnenkomen. Uiteraard kun je ons ook nog steeds bellen op het telefoonnummer +31(0)229 744 058.

Online chat

Wellicht is je oog al een keer gevallen op de chatbalk onderin het scherm. Je kunt nu namelijk al enkele maanden met één van onze medewerkers chatten om ‘even snel’ wat te melden of wat aan ons te vragen. Ook helpdeskmedewerker Suzanne zal samen met Eva op de chat te vinden zijn.

WhatsApp

Even snel een appje naar ons sturen? Ook dat is mogelijk! App ons gerust voor al jouw vragen en/of opmerkingen op het telefoonnummer +31(0)653583754.

Met al deze contactmogelijkheden houden we onze service op nummer 1. Mocht jij hier ook nog ideeën over hebben mail, bel, chat of app dan gerust met ons ?