Home | Automatische SEPA incasso uitbesteden

SEPA incasso en iDeal service

Automatische SEPA incasso uitbesteden

SEPA incasso uitbesteden? Naast het zelf doen en uitbesteden van uw debiteurenbeheer kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van automatische incasso. Wij verzorgen de SEPA incasso op uw rekening of die van ons en bij storneringen verzorgen wij de opvolging hiervan.

Wij kunnen voor u SEPA incasso’s uitvoeren bij particulieren en bedrijven in kleine maar ook grote aantallen. Debitan is een uitstekende tool om uw automatische incasso’ s, en aansluitend uw debiteurenbeheer, vlekkeloos en zorgeloos te laten verlopen.

Eenvoudig en efficiënt

Automatische incasso is de uitgelezen oplossing om snel uw facturen betaald te krijgen. U maakt het hiermee makkelijk voor uzelf en uw klant. Zo kan de klant snel betalen en heeft er verder geen omkijken naar. Mocht er iets fout zijn, dan kan de klant het betreffende bedrag eenvoudig terugboeken.

iDeal service

In het verlengde van onze automatische SEPA incasso service of losstaand kunnen wij uw te ontvangen iDeal betalingen verwerken op uw eigen rekening of die van ons. Uw klanten betalen snel en eenvoudig via een iDeal link in de e-mail waarna uw factuur wordt afgeboekt en de betaling gegarandeerd is.

Ook wanneer bijvoorbeeld een SEPA incasso niet is gelukt, om wat voor reden dan ook, kunnen wij een “online accept” met een iDeal koppeling zenden naar uw klant. Aan de hand hiervan kunnen zij dan alsnog snel en veilig aan u betalen.

Interesse of meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag gratis een offerte aan via onderstaand contactformulier.

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.