Home | Eenvoudig inzicht: Supertevreden

Eenvoudig inzicht: Supertevreden

Denise van der Meer

CFO Trunkrs

‘Als kleine start-up moeten we efficiënt omgaan met onze mankracht. We hadden één collega die verantwoordelijk was voor het debiteurenbeheer. Dat is eigenlijk heel kwetsbaar, want zodra die collega ziek is, blijft het debiteurenbeheer liggen. En voor een onderneming in de groei is een gezonde cashflow heel belangrijk. Veel van onze systemen zijn geautomatiseerd en ik weet hoe ellendig het is als systemen niet met elkaar communiceren. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een applicatie die communiceerde met Exact, onze business software. Zo kwam ik uit bij Debitan.

Van zelf beheren tot uitbesteden
Na een gesprek met Serge en een rondleiding in het systeem had ik een goed gevoel bij Debitan. Het zag er mooi en gelikt uit en het gesprek verliep zo prettig dat ik zoiets had van: ‘Let’s try!’. In eerste instantie gebruikten we het systeem, waarbij we zelf het beheer bleven verzorgen. Daar was nog steeds één persoon verantwoordelijk voor en het tijdgebrek kwam al snel weer om de hoek kijken. Daarom hebben we het debiteurenbeheer na een aantal maanden alsnog volledig uitbesteed.

Alles wat je zoekt
Het systeem van Debitan is heel inzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het is logisch opgezet en ook met weinig technische kennis kun je er snel mee werken. Eigenlijk heeft het alles wat je zoekt en dat werkt heel prettig. Daarnaast loopt het beheer soepel en worden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele issues. Ik ben supertevreden.’