Home | OnlineAccept: De nieuwe manier van achteraf betalen!

OnlineAccept: De nieuwe manier van achteraf betalen!

OnlineAccept: de nieuwe manier van achteraf betalen

Wil jij het jouw klanten zo makkelijk mogelijk maken om achteraf te betalen? Maar dan wel op een voor hun vertrouwde manier (zoals met iDEAL)? Waardoor je niet alleen tevreden klanten krijgt, maar ook sneller je geld? Maak dan kennis met OnlineAccept. Hierbij is het o.a. mogelijk om te betalen met bitcoins!

Nieuwe betrouwbare manier om rekeningen achteraf te betalen

OnlineAccept is (zoals de naam al zegt) een online acceptgiro waarbij klanten binnen enkele seconden en met een paar klikken direct kunnen betalen. Zij kunnen hierbij kiezen uit een tal van betalingsmogelijkheden die het beste bij hun wensen passen. Zo kunnen jouw klanten betalen met o.a. Paypal, Creditcard, iDEAL en bitcoins.

Hoe werkt het?

Na het leveren van jouw product of dienst, stuur je de factuur na die je voorziet van een Online Accept(-giro) strook. Als jouw klanten op deze betaalstrook klikken, belanden zij in een scherm waarbij al jouw bedrijfsgegevens vooraf al zijn ingevuld en waar het totaalbedrag in één oogopslag te zien is. Vervolgens kiezen zij de door hun gewenste betaalmethode (zoals PayPal, Creditcard of het vertrouwde iDEAL, maar ook bijvoorbeeld bitcoins) en kunnen zij direct de betaling voldoen. Fluitje van een cent. OnlineAccept is dus slechts een middel. Betalen doen jouw klanten gewoon via hun bank in een voor hen vertrouwde omgeving.

Voordelen voor jouw klanten

  • Het makkelijk en snel kunnen betalen
  • Betalen met een voor hen vertrouwde betaalmethode
  • Geen gegevens van de leverancier meer invullen / overtikken
  • Direct betalen aan de leverancier

Voordelen voor jou

  • Facturen sneller betaalt krijgen (ook dus achteraf!)
  • Tevreden klanten
  • Je hebt hier geen programmeer kennis voor nodig. Iedereen kan het aanbieden.

Succesverhaal

Debitan werkt nu al een aantal maanden met OnlineAccept en heeft deze betaaloptie inmiddels voor meerdere bedrijven succesvol ingezet, zowel voor klanten die hun debiteurenbeheer in eigen beheer doen als klanten die hun debiteurenbeheer uitbesteden. Zo komt het meer dan regelmatig voor dat een factuur die net verzonden is nog binnen hetzelfde uur al betaald is met OnlineAccept.

Interesse of meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of mail direct naar info@onlineaccept.nl.