Home | Het systeem werkt voor míj

Het systeem werkt voor míj

Connie Snep
Administratief medewerker
Cards PLM Solutions

‘Voorheen hadden we een eigen systeem in Excel. Daarnaast hadden we dan nog een lijst met de contactgegevens van debiteuren. Heel omslachtig, maar ook foutgevoelig. Toen een foutje dat in ons systeem was geslopen, escaleerde in een kwestie met een klant, was het tijd voor een échte oplossing. Geen handmatige lijstjes meer.

Overzichtelijk en praktisch
Te lang openstaande vorderingen gaven we altijd uit handen bij Collactive BMK. Zij adviseerden ons om Debitan te gebruiken. En dat beviel heel goed. Het werkt heel overzichtelijk. Je kunt binnen het systeem allerlei informatie aan de klant koppelen, zoals bijlagen uit e-mails. Van daaruit kun je ook alle acties nemen. We kunnen klanten vanuit het systeem benaderen via mail of via andere communicatiekanalen. We kunnen zelf de workflows aanpassen en met de praktische actielijst kan ik meteen aan de slag.

Meer tijd, minder frustratie
Ik ben verrast door hoe makkelijk het werkt met Debitan. Als ik alle actiepunten goed verwerk, scheelt het me heel veel tijd en frustratie. Ik hoef niet meer te werken met een systeem, zoals voorheen, maar het systeem werkt voor míj!’