Home | Grensoverschrijdend debiteurenbeheer

Grensoverschrijdend debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer stopt niet bij de Nederlandse grens, simpelweg omdat ondernemen daar ook niet stopt. Daarom zijn wij steeds meer actief in andere landen in Europa. En daarom werken we samen met partijen en koppelen we met functies die het mogelijk maken internationaal te opereren, kijk maar eens naar de mogelijkheden voor internationaal betaalverkeer als Peppol. Grenzeloos ondernemen kan alleen maar met grensoverschrijdend debiteurenbeheer. En dat is alleen maar positief!

debiteurenbeheer uitbesteden, debiteuren beherenZie het als een vorm van gewenst grensoverschrijdend gedrag, debiteurenbeheer dat de grens over gaat. Het betekent grofweg dat we gewoon verder kijken dan Nederland alleen. We spreken op kantoor regelmatig Duits, Frans en Engels, maar redden ons ook in de communicatie met klanten in andere Europese landen. Vinden we prima! Dat internationaal ondernemen is natuurlijk één van de redenen geweest voor onze rebranding, waarvan ook een website in meerdere talen onderdeel was. We kijken graag verder en verdiepen ons in klanten van over de hele wereld. Daar groeien we allemaal van.

Aandacht voor iedere klant

Voor klanten die hun debiteurenbeheer volledig uitbesteden aan ons, gaan we over grenzen. Op een beleefde manier natuurlijk. We verdiepen ons in de klant en in de reden waarom hij nog niet heeft betaald. Samen zoeken we naar een oplossing, in een taal die we allebei begrijpen. En in al die talen kiezen we voor dezelfde aanpak waarin we tevreden klanten sneller willen laten betalen. Want die glimlach: die is in elke taal hetzelfde.

Peppol voor internationaal factureren en betalen

Met dank aan de banken en digitaal bankieren is internationaal betalen al heel lang niet meer zo ingewikkeld. Toch is veilig betalingsverkeer niet overal gegarandeerd. Daarom is er Peppol. Met dit systeem kun je internationaal elektronische facturen en orders verzenden, ontvangen en verwerken. Via het systeem kunnen overheden, bedrijven en andere organisaties snel, eenvoudig en veilig elektronische berichten uitwisselen. De kwaliteit en betrouwbaarheid van het systeem worden streng gemonitord, waardoor je kunt vertrouwen op veilig betalingsverkeer. Peppol is geïntegreerd in Debitan, waardoor je vanuit ons systeem eenvoudig én veilig facturen de wereld in kunt sturen.