Home | Debitan gaat Europa in

Debitan gaat Europa in

Wij gaan Europa in! Vandaag, 9 mei 2023, is de Dag van Europa. Sinds 1985 wordt op deze dag stilgestaan bij het feit dat de Europese Unie is opgericht om de vrede in Europa te bewaren én om alle burgers in de EU een goede levensstandaard te kunnen bieden. En als we kijken naar de welvaart binnen Europa, kunnen we wel stellen dat die grootscheepse samenwerking ons geen windeieren heeft gelegd. Maar het betekent ook meer buiten de landsgrenzen kijken. Debiteurenbeheer houdt tenslotte niet op bij de grenzen met België en Duitsland!

Niet gebonden door grenzen kunnen we inmiddels vrij reizen en handelen binnen Europa. En dat geeft veel vrijheid. Het maakt het echter ook belangrijker om aandacht te hebben voor internationaal werken. Ook als het gaat om debiteurenbeheer. Buiten de landsgrenzen handelen, betekent tenslotte ook buiten de landsgrenzen debiteuren beheren. Daarom verleggen wij onze grenzen en kiezen we voor een meer internationale aanpak. Binnenkort ga je dat terugzien in onze nieuwe naam en huisstijl, maar nu al merk je dat aan onze software en dienstverlening.

Debiteurenbeheer in alle talen

Debitan is niet alleen in het Nederlands, maar ook in bijvoorbeeld Engels, Duits, Italiaans of Frans te gebruiken. Zowel voor de gebruiker als voor de klant waar de communicatie naar toe gaat. Als je wilt dat je klant snel betaalt, moet je de drempel tenslotte zo laag mogelijk maken. Communicatie in de eigen taal is dan een vereiste. Voor debiteurenbeheer dat wij verzorgen voor onze klanten geldt dat klanten ook in hun eigen taal te woord kunnen worden gestaan. Ook je Italiaans-, Duits- of Franstalige klanten verdienen een persoonlijke benadering, een duidelijk gesprek en concrete afspraken. Op deze manier kunnen wij, maar ook onze klanten gewoon hun ding blijven doen. Niet gehinderd door grenzen of taalbarrières. En trouwens: een glimlach is in alle talen hetzelfde en die hóór je gewoon door de telefoon.

Wil jij meer weten over debiteurenbeheer in alle talen van de regenboog? Neem contact met ons op!