Home | De vakantieperiode: vooruitwerken, inhalen of gewoon detacheren?

De vakantieperiode: vooruitwerken, inhalen of gewoon detacheren?

De zomer staat voor de deur en dat geldt ook voor de zomervakantieperiode. Afwezige collega’s en relaties rijgen zich aan elkaar en het opvullen van gaten in de bezetting is in sommige bedrijven een enorme uitdaging. En ondertussen lopen de kosten gewoon door en moeten openstaande facturen ook gewoon betaald worden door de eigen debiteuren. Wie gaat dat allemaal regelen? Debitan kan je helpen, zowel digitaal als met pure menskracht. Kun je zelf ook nog eens op vakantie!

Niets zo vervelend als terugkomen van een ontspannen vakantie en je vervolgens met rode konen in het zweet werken om álles weer in te halen. Hoe fijn zou het zijn als zaken, zoals in- en uitgaande geldstromen, gewoon doorlopen als je er niet bent?! Wij helpen je om dat te realiseren. Geen stress over de cashflow, relaxte collega’s én tevreden klanten.

Debiteurenbeheer automatiseren

Stap één van een relaxte zomerperiode is natuurlijk om werkzaamheden te automatiseren. En dat geldt niet alleen voor de vakantie, maar eigenlijk het hele jaar door. Wanneer je facturen hebt verstuurd is het alleen maar fijn als de betaalherinneringen dan automatisch worden verstuurd wanneer de klant na 14 dagen nog niet betaald heeft. En dat je een seintje krijgt als je even die klant moet nabellen die na 21 dagen nog steeds niet heeft betaald. Misschien is er een specifieke reden voor en kun je het meteen oplossen! Met Debitan voeg je een grote automatiseringsslag toe aan je organisatie, zodat de debiteurenadministratie een stuk overzichtelijker wordt. Meer over debiteurenbeheer automatiseren.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Je klanten en hun betaalgedrag in de gaten houden kost wat tijd. En dat is prima. Maar soms heb je gewoon niet genoeg ‘handjes’ op de werkvloer. Mensen die niet alleen de boel in de gaten houden, maar óók daadkrachtig de telefoon pakken en met de klant in gesprek gaan! Veel mensen vinden dat ook best lastig om te doen, dat nabellen. Daar hebben wij geen last van. Wij hebben er ons werk van gemaakt! Door je debiteurenbeheer uit te besteden aan Debitan gooi je alle ‘gedoe’ met je klanten, gewoon over de schutting. Wij houden in de gaten of ze betalen én checken bij hen waarom ze nog niet betaald hebben. Als ze daar specifieke redenen voor hebben, dan proberen we met hen en uiteindelijk met jou tot een oplossing te komen waar iedereen tevreden mee is. Zo houden we je cashflow én de relatie met je klant gezond! Meer over debiteurenbeheer uitbesteden.

Debiteurenadministratie detacheren

Kom je energie tekort op de zaak? Dan nemen we met liefde je debiteurenadministratie van je over, op locatie of gewoon op afstand. Dat kan zijn om vakanties of ziekte op te vangen, maar ook om je debiteurenadministratie goed in te richten in Debitan en de eerste stappen naar een  gezonde cashflow te zetten. Als alles draait dan dragen we het werk weer over aan jou en je collega’s en blijven we op de achtergrond beschikbaar voor ondersteuning. Zo zijn wij er waar en wanneer je ons nodig hebt. Meer over debiteurenbeheer detachering.

Hoe helpen we jou de zomer door?

Weet jij precies wat je nodig hebt? Of wil je nog even sparren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen helpen we jou en je klanten de zomer door!