Home | Uit handen is ook écht uit handen

Uit handen is ook écht uit handen

Jelle Pols
Controller OSRE & Real Mark

‘We werken voor meerdere bedrijven, voornamelijk scale-ups, die druk zijn met hun werkzaamheden, maar niet altijd met onze facturen. Ook hebben we een minimale administratiebezetting, waardoor we vaak geen tijd hebben voor debiteurenbeheer. Met twee bedrijven en maandelijkse facturen is gestroomlijnd en strak beheer belangrijk. We wilden het debiteurenbeheer outsourcen om onszelf te ontzorgen. Via Google kwam ik bij Debitan terecht, dat net als ik uit Hoorn komt. Het systeem sluit aan bij ons bedrijf: alles werkt in de cloud en grotendeels geautomatiseerd én er is een duidelijke terugkoppeling naar ons als gebruiker.

Positief en persoonlijk
Wat ik fijn vind aan de werkwijze van Debitan is, naast dat het systeem veel werk automatiseert en inzicht en overzicht geeft met een praktische actielijst, de persoonlijke benadering. Wij, maar vooral ook onze relaties worden vriendelijk te woord gestaan en positief benaderd. Ook waarderen we het maatwerk in de werkwijze. Zo worden onze klanten 5 dagen na de factuur even gebeld, om te informeren of de factuur goed is ontvangen en of alles naar wens is. Dit is al een belangrijke eerste stap om facturen onder de aandacht te brengen. We merken dat het team echt luistert naar de klanten en snel actie onderneemt waar nodig én mogelijk.

Gevoel van commitment
Wat mij verrast heeft, is dat toen wij het debiteurenbeheer uit handen gaven, het ons ook écht uit handen werd genomen. We hoeven er niet meer zelf achteraan. Ook de persoonlijke benadering spreekt me erg aan. Ik heb vaste belafspraken met Belinda én we krijgen regelmatig een bezoekje van Serge om samen te bekijken of alles naar wens is. Er is aan alle kanten een gevoel van commitment.’