Home | Je eigen afspraak plannen: laagdrempeliger wordt het niet

Je eigen afspraak plannen: laagdrempeliger wordt het niet

Wij lopen graag een stapje harder voor jou en je klanten. We zorgen dat onze software soepel loopt, ondersteunen je waar we kunnen en bellen met liefde jouw klanten om ervoor te zorgen dat zij met een goed gevoel jouw factuur kunnen en willen betalen. En alhoewel we alles op afstand kunnen doen, vinden we het belangrijk een beetje feeling te houden bij je bedrijf. Daarom komt Serge regelmatig langs bij onze klanten, fysiek, maar ook steeds vaker digitaal. En met onze agendalink kun je heel eenvoudig zelf een digitale afspraak met Serge plannen. Zó laagdrempelig, dat je zo bij ons binnenrent.

Direct je vragen stellen

De meeste leden van het team van Debitan zul je nooit tegenkomen. Ze zitten keihard te werken vanachter een laptop of pc. Alles om onze systemen door te laten lopen en de cashflows van onze klanten te laten..uhh… flowen. Als oprichter, eigenaar en drijvende kracht achter Debitan is Serge de beste persoon om op bezoek te laten gaan bij klanten, zowel fysiek als digitaal. Hij kan als geen ander de wens van de klant vertalen naar een praktische oplossing binnen onze software. Maar als drukbezet man loopt zijn agenda snel vol. Daarom kun je vanaf nu alvast zélf je (digitale) afspraak inplannen in de agenda van Serge. Zo weet je zéker dat het je uitkomt en hoef je niet talloze keren heen en weer te mailen of te appen.

Vrijblijvend digitaal kennismaken

Misschien ken je ons nog wel helemaal niet. Twijfel je nog of het wat voor je is; een systeem voor debiteurenbeheer. Of misschien zelfs het uitbesteden van je debiteurenbeheer. Dan is het fijn als je op je gemak een afspraak kunt plannen voor een digitale kennismaking. Zo kan Serge je uitleggen en laten zien wat we voor je kunnen betekenen. We zeggen het altijd: met Debitan kun je 90% tijd besparen, heb je 50% minder kosten én profiteer je van 30% eerder betaalde facturen. En die tijd besparen we je graag zo snel mogelijk. Je hebt het tenslotte druk genoeg met je onderneming. Door snel en eenvoudig een digitale afspraak te plannen, kun jij laagdrempelig kennismaken met ons. En zo kan Serge alvast beginnen met zijn warming up, zodat hij straks met gemak een stapje harder gaat voor jou en je klanten.Maak hier je afspraak