Hoe kan ik inloggen in Mijn Debitan?

Inloggen kan via debitan.nl. In de zwarte balk bovenaan de pagina klik je op Mijn debitan. Je kunt ook rechtstreeks naar app.debitan.com gaan.

De eerste keer inloggen

Je hebt een mail ontvangen met daarin een gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord. Je kunt ook klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Dan kun je alsnog een eigen wachtwoord instellen.

Twee factor authenticatie (2FA) instellen

Twee factor authenticatie is verplicht in Debitan, omdat we zo samen je gegevens én die van je klanten beter kunnen beschermen. Klik op ‘auth app’ om te starten met het instellen. Hiervoor moet je een Authenticator-app downloaden op je mobiele telefoon. Het maakt niet uit welke variant je kiest. Microsoft en Google hebben er allebei eentje.

Volg de stappen:

  1. Installeer de Google Authenticator-app of de Microsoft Authenticator-app op je telefoon. 
  2. Open de Authenticator-app en druk op het ‘+’ symbool om een nieuwe QR-code te scannen. 
  3. Scan de QR-code die hieronder wordt weergegeven. 
  4. Vul de gegenereerde code in het daarvoor bestemde veld in. 
  5. Controleer de code 

 Op de profielpagina is het mogelijk om herstelcodes te downloaden. We adviseren je om deze codes op een veilige locatie te bewaren. Ze kunnen van pas komen als je geen toegang meer hebt tot de Authenticator-app.

Regulier inloggen

Inloggen kan via debitan.nl. In de zwarte balk bovenaan de pagina klik je op Mijn debitan. Je kunt ook rechtstreeks naar app.debitan.com gaan.

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens ga je naar de Authenticator-app op je mobiele telefoon. Klik op Debitan in de app en vul de code die je hier ziet staan in op het scherm waar je inlogt in Mijn Debitan.

Klik op ‘controleer code’.

Heb je geen toegang meer tot de Authenticator-app op je telefoon? Gebruik dan één van de herstelcodes.

Klik op ‘gebruik herstelcode’.

Gebruik hier één van de herstelcodes om toegang te krijgen tot je account.

Elke code kun je slechts één keer gebuiken.

Heb je geen herstelcodes gedownload of ben je ze kwijt? Neem dan contact op met de helpdesk. Dat kan via support@debitan.com.