Home | Factuur niet betaald

Factuur niet betaald? Start met Debitan!

Wordt je factuur niet betaald? Door je debiteurenbeheer te automatiseren en te stroomlijnen in Debitan worden ze 30% sneller betaald. Je kunt er ook voor kiezen je debiteurenbeheer aan ons uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat je facturen zo snel mogelijk betaald worden door tevreden klanten. Hiermee bespaar je 90% van je tijd en word je zelfs 50% sneller betaald. Start vandaag nog met Debitan en we voorkomen samen dat je factuur niet betaald wordt. Sterker nog: wij zorgen samen voor een optimale cashflow.

Wij zijn Debitan, voordelen van debitan

Handige betaallinkjes en allerlei betaalmethoden

Met Debitan maak je betalen heel laagdrempelig. Dat is handig, want hoe makkelijker het is om te betalen; hoe sneller jouw factuur betaald is.  zo voorkomen we dat je factuur niet of laat betaald wordt. Met betaallinkjes van iDeal kan je klant in één klik jouw facturen betalen. Deze verstuur je gewoon via mail, SMS of WhatsApp, zodat je je klant makkelijk kunt bereiken op een manier die bij hem past. Hiermee vergroot je de kans op snelle betaling. Bovendien kan je klant betalen op de manier die bij hem past. Of dat nu iDeal of Paypal is, Creditcard of een overboeking via de bank. En ook voor buitenlandse klanten maken we betalen makkelijk. Nooit meer een factuur niet betaald! 

Factuur niet betaald? Besteed het debiteurenbeheer uit!

Debiteurenbeheer kost tijd. Daarom kun je het ook eenvoudig aan ons uitbesteden. Onze debiteurenbeheerders doen de hele dag niets anders dan ervoor zorgen dat de facturen van onze klanten op tijd worden betaald. Daarvoor hebben we goed contact met hun klanten. Hun debiteuren dus. Als je factuur niet betaald wordt, hebben wij direct laagdrempelig contact met jouw klant. Dat doen we uit jouw naam en met aandacht voor jouw relatie met je klant. Wij werken in onze eigen software en jij hebt volledig toegang tot het Dashboard. Zo blijf jij op de hoogte van wat er gebeurt, maar hoef je geen tijd te besteden aan de opvolging van je facturen. Daarmee bespaar je zo 90% van je tijd!

Efficiënter werken met onze integraties en modules

Debitan is standaard heel compleet, maar je kan onze software uitbereiden met onze integraties en modules. De integraties maken het mogelijk je debiteurenadministratie te koppelen aan je boekhouding of in-en verkoopadministratie, maar ook aan HR, je Payment Service Provider (PSP) én natuurlijk je bank. Met onze modules kun je bovendien extra functies toevoegen voor het beheer van voorraden en abonnementen, vastgoed of orders. Je klanten kunnen veilig betalen in een eigen omgeving en je kunt hen zelfs al even doorlichten voor je van start gaat met jullie samenwerking, met onze koppeling met Graydon, de KVK en het Insolventieregister.

Factuur niet betaald? Maak betalen makkelijker!

Zonder drempels loopt alles makkelijker. Dat geldt ook voor debiteurenbeheer. Daarom hebben we betalen heel makkelijk gemaakt voor jou en je klanten. Factuur niet betaald? De vele opties, slimme toepassingen en handige koppelingen zorgen ervoor dat je klanten juist sneller betalen én dat jij eerder je geld ontvangt. Zo werken we samen aan een gezonde cashflow voor jouw onderneming.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.