Home | Factuur Financiering: nooit meer stilstaan

Factuur Financiering: nooit meer stilstaan

Soms heb je gewoon snel geld nodig. Niet omdat de zaken zo slecht gaan; je hebt volop facturen uitstaan en de orderportefeuille is goed gevuld. Maar dat betekent niet automatisch dat je cashflow ook zo lekker doorloopt. En toch wil je vooruit. Je moet investeren of ergens anders een groot bedrag voor betalen en het kan nog wel tien dagen duren voor je facturen worden betaald. Dan kan Factuur Financiering precies zijn wat je nodig hebt: ik korte termijn financiële ruimte, met je openstaande factuur of facturen als onderpand.

Samenwerking met Rabobank voor ál onze klanten

Factuur Financiering is een samenwerking tussen Debitan en Rabobank. Dat betekent niet dat je klant van Rabobank moet zijn om er gebruik van te kunnen maken. Het is een vorm van een kortlopende lening, waarbij je je facturen laat voorfinancieren. Rabobank betaalt ze aan jou en zodra je klant heeft betaald, betaal jij het bedrag weer terug aan de bank. Uiteraard betaal je er een percentage rente overheen, dat afhankelijk is van de betaaltermijn van je factuur. Hoe korter de looptijd, hoe lager de rente. Factuur Financiering is mogelijk vanaf facturen van € 1.000,-

Debiteurenbeheer blijft bij jou (of ons)

Wanneer je je factuur hebt laten voorfinancieren via Debitan, kun je verder met ondernemen. Maar daarbij hoort ook je debiteurenbeheer. Natuurlijk wil je nog steeds dat je klant tevreden is én zo snel mogelijk jouw factuur betaalt. Het debiteurenbeheer blijft dan ook je eigen verantwoordelijkheid. En dat is fijn, want zo heeft je klant niet opeens een ‘vreemde’ aan de lijn en blijf jij in control over je eigen servicevoorwaarden. Heb je je debiteurenbeheer uitbesteed aan onze specialisten? Dan zorgen wij ervoor dat je factuur zo snel mogelijk betaald wordt, met behoud van de goede relatie met je klant. Daarop heeft die lening bij de Rabobank geen enkele invloed. Gelukkig maar!

Factuur Financiering aanvragen

Wil je zelf ervaren hoe het werkt? Of heb je op korte termijn geld nodig dat er anders nog even niet is? Dan kun je via je factuuroverzicht in Debitan klikken op Financieren. Zo kom je op de aanvraagpagina bij de Rabobank terecht en kun je de factuur indienen. Na acceptatie van de bank heb je het geld binnen 24 uur op je rekening. Zo hoef je geen minuut langer stil te staan dan nodig. En dat is wel fijn in een wereld die zo snel beweegt!

Lees meer over Factuur Financiering!