Home | De kracht van de klant

De kracht van de klant

Sinds kort staan wij in de appstore van Exact Online. Daar zijn we trots op, natuurlijk. Maar het is ook heel praktisch, want zo kunnen potentiële klanten ons makkelijk vinden én snel koppelen. In de appstore kunnen gebruikers ook hun ervaringen met de koppeling tussen Exact Online en Debitan delen via de reviews. Wij vragen onze klanten die gebruik maken van Exact Online nu om hun ervaringen te delen in de store van Exact Online. Reviews zijn namelijk belangrijker dan ooit. Voor ons, maar ook voor iedereen die op zoek is naar nieuwe producten of diensten. Hoe dat zit? Leggen we uit!

reviews, customer journey

Geen enkel bedrijf bestaat zonder klanten. Nou ja, je kunt er lang geld in blijven stoppen, maar vroeg of laat houdt het een keer op. Tevreden en trouwe klanten zijn een groot goed. Zij zijn degenen die ervoor zorgen dat je business op gang blijft, dat er geld binnen komt (want tevreden klanten betalen sneller!) en dat je bedrijf bestaansrecht heeft. Maar zij kunnen er ook voor zorgen dat je bedrijf gaat groeien. Dat anderen weten dat je bestaat en dat zij weten dat wat je doet goed is. En dat kunnen ze doen door op feestjes te vertellen over hun ervaringen, maar ook in reviews. En die reviews zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Want iedereen deelt alles online met de wereld. Via social media, zoals Instagram en YouTube, maar ook via blogs. En doordat je volop ervaringen van anderen met producten en diensten kunt vinden, zóeken mensen daar dus ook op. Sommige mensen speuren uren rond op internet, vóórdat ze besluiten tot aankoop van een product of dienst over te gaan. Kortom: reviews mag je niet laten liggen.

Reviews over jou

Als jij je product of dienst hebt geperfectioneerd én je klantenservice hebt geprofessionaliseerd word je beloond met tevreden klanten. Dat is natuurlijk waar je het allemaal voor doet. De ultieme customer journey van je klant. En dat jouw klanten tevreden zijn, dat moet iedereen weten natuurlijk. Om ervoor te zorgen dat goede ervaringen worden gedeeld én dat jij weet hoe de klant jouw bedrijf ervaart, introduceren wij binnenkort Tevreden365. Deze module maakt het mogelijk om je klant na aankoop eenmalig of periodiek een uitnodiging te sturen om een poll in te vullen of een review te plaatsen. Geautomatiseerd. Als verlengstuk van je debiteurenbeheer. Dit geeft jou waardevolle informatie over de customer journey van je klant én je laat je klant jouw bedrijf delen met de rest van de wereld. Wil je meer weten over reviews voor jouw bedrijf? Laat het ons weten!

Reviews over ons

Gebruik je Exact Online in combinatie met Debitan? Dan zouden we het tof vinden als je jouw ervaringen deelt in de appstore van Exact Online. Dat kan hier!

Gebruik je alleen Debitan? Dan willen we ook graag weten hoe jouw ervaringen zijn! Deel je ervaringen dan via Google. Dat kan op deze plek!

En als je wilt, nemen we graag contact met je op voor een uitgebreider verhaal. De reviews van onze klanten horen namelijk bij de best gelezen artikelen op onze website!


Exact App Store


Google review