Home | Automatiseren

Debiteurenbeheer automatiseren

Met Debitan kun je je debiteurenbeheer automatiseren. Onze software maakt het mogelijk om betaalherinneringen automatisch te versturen na een vooraf ingestelde periode. Wanneer het tijd is om je klant na te bellen geeft het systeem je een melding. De slimme integraties maken het bovendien mogelijk om ook de verwerking van betalingen te automatiseren. 

Betaalherinneringen sturen

Bepaal zelf na welke periode je klant een betaalherinnering krijgt. Als de factuur na 14 dagen nog steeds niet betaald is, bijvoorbeeld. Je hebt er zelf geen omkijken naar, Debitan regelt het voor je op je eigen briefpapier en in je eigen toonzetting. Zo krijgt je klant niet de kans jouw factuur te vergeten en vergroot je de kans op snelle betaling. Tegelijkertijd houd je zelf het overzicht en kun je makkelijk schakelen of aanpassingen maken. 

Workflows op maat

Voor iedere klant of type klant kun je een eigen workflow aanmaken. Hierin stel je in na welke periode betaalherinneringen, belreminders en aanmaningen ingepland moeten worden. In Debitan kun je klanten classificeren met AI, waarbij specifieke typen klanten op basis van hun betaalgedrag een eigen workflow (en dus behandeling) krijgen.

Slimme integraties

Je debiteurenbeheer automatiseren wordt makkelijker met onze slimme integraties. Koppelingen met de bank, je boekhoudpakket, ERP-systeem of andere software maakt het mogelijk betalingen automatisch te verwerken in het debiteurenbeheer en andere bedrijfsprocessen. Hierdoor bespaar je jezelf heel veel tijd én houd je het overzicht

Automatiseren bespaart tijd

Door je debiteurenbeheer te automatiseren krijg je je facturen tot 30% sneller betaald en bespaar je jezelf veel tijd. In het dashboard in Debitan kun je makkelijk de stand van zaken bijhouden en zie je wanneer je een klant even moet nabellen. Ook zie je wat er is afgesproken met je klant als het gaat om betaalregelingen en disputen. Alles loopt soepel door en tóch heb jij nog steeds de volledige controle. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.